3.000 representants del sector aeronàutic de 125 països visitaran Barcelona el 2017 en el XXIII World Routes

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat i president d’Aeroports de Catalunya, Ricard Font, ha rebut aquest dimarts el testimoni de l’organització del World Routes 2017, per part de la ciutat xinesa de Chengdu, l’amfitriona d’enguany. L’acte, que s’ha celebrat en el marc de la cloenda del World Routes 2016, ha servit per escenificar el traspàs de l’organització d’aquest congrés internacional d’aviació comercial, el més important del món en nombre de participants.

Barcelona acollirà del 23 al 26 de setembre de 2017 aquest esdeveniment en la que serà la 23a edició, que atraurà a la ciutat més de 3.000 professionals del sector aeronàutic. Concretament, prendran part de l’esdeveniment unes 300 companyies aèries, 700 aeroports, 130 representants turístics de 125 països, entre altres.

El World Routes representa una excel·lent oportunitat per establir contactes amb professionals, delegats i autoritats del sector aeronàutic internacional, de cara a l’obertura de noves rutes intercontinentals amb l’aeroport de Barcelona-el Prat.