Comencen les obres d’adequació a l’heliport de Vallter 2000

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat obres d’adequació i manteniment de l’heliport de Vallter 2000, a Setcases (Ripollès) per a millorar les condicions, funcionalitat i seguretat de la infraestructura. Els treballs, amb un pressupost de 27.600 euros, tindran una durada de quatre setmanes.

Les tasques que es duran a terme consistiran principalment en la repavimentació i el repintat de la pista; la instal·lació d’una nova tanca perimetral; la formació d’un nou camí d’accés a la plataforma i a l’heliport; la millora de la senyalització i l’adequació de la màniga de vent. Els treballs pretenen posar al dia la infraestructura i afavorir les operacions que s’hi desenvolupen.

Aquesta actuació s’emmarca en el pla de manteniment i millora de 12 heliports d’emergències que el Departament està fent des de l’any passat. Fins al moment, s’ha actuat en set d’aquestes instal·lacions i aquest mes també es preveu iniciar els treballs corresponents a l’heliport de Port del Comte, a la Coma i la Pedra (Solsonès).