Descripció

Aeroports de Catalunya anuncia el llançament d’un innovador programa de patrocini al voltant del Congrés World Routes que tindrà lloc entre els dies 23 i 26 de setembre d’aquest any. Es tracta d’una iniciativa estratègica que busca fer partícip al sector empresarial i involucrar-lo en algunes de les activitats del congrés.

El programa de patrocini permetrà a les empreses interessades participar i tenir una presència predominant en els principals components organitzatius del World Routes 2017 i en els els esdeveniments institucionals celebrats en paral·lel al Congrés. Així mateix, les empreses tindran accés privilegiat al mateix Congrés podent tenir presència en zones de la fira Gran Via com les àrees de descans.

World Routes és la principal conferència empresarial del sector de l’aviació. Atreu més de 3.000 executius sèniors de línies aèries, aeroports, oficines de turisme, agències de desenvolupament econòmic i governs de més de 110 països d’arreu del món per parlar de les oportunitats de desenvolupament dels serveis aeris. Com a seu de la conferència World Routes, Barcelona rebrà els directius de companyies aèries mundials i de tot el sector de l’aviació,  i tindrà una oportunitat única d’exhibir les seves possibilitats d’oferir socis potencials de les línies aèries mundials.

 

Paquets de patrocini

Es presenten tres possibles paquets de patrocini: Gaudí, Miró i Dalí.

 

Per cada un d’aquests hi ha uns beneficis detallats a la taula que es presenta.

 

 

Addicionalment a aquests tres paquets les empreses que vulguin tenir presència als actes organitzats pel host (còctel, sopar, obertura i ares de descans) poden fer-ho amb els costos que es detallen a continuació.

  • Aeroports de Catalunya en la seva condició de host oficial es reserva el dret d’admissió de candidatures
  • No hi ha exclusivitat del patrocini en cada un dels esdeveniments
  • Aquests són els imports mínims de paquets de patrocini
  • El material vinculat a elements patrocinats anirà a càrrec del patrocinador
  • La viabilitat dels elements patrocinats es sotmetrà a l’aprovació del host abans de produir-los
  • L’adjudicació dels elements de patrocini es farà en base a un criteri de disponibilitat dels mateixos
  • Data màxima de presentacions: 31/7/2017

CONTACTE: Sponsorship@aeroports.cat